23. ODDAJA – ŠOLA ZDRAVJA V VAŠEM DOMU. 9.11. 2020 (Vaš Kanal)

Gostja v studiu: mag. Zvonka Pangerc Pahernik, vodja Središča za promocijo in informiranje, Andragoški center Sloveniji
Vizija ACS

Andragoški center Slovenije bo tudi v prihodnje vodilna nacionalna ustanova za razvoj in raziskovanje izobraževanja odraslih ter partner pri udejanjanju strategije vseživljenjskosti učenja.

Poslanstvo ACS

Naše temeljno poslanstvo je v tem, da prispevamo k dostopnosti ter kakovosti izobraževanja in učenja za vse prebivalce in prebivalke Slovenije po načelih svobodne izbire in enakih možnosti. Verjamemo namreč, da so največja primerjalna prednost naše države samozavestni, izobraženi, učeči se državljani, ki so se sposobni spoprijemati s spremembami in odločeni spreminjati življenjsko in delovno okolje. Razvit človeški, kulturni in socialni kapital pa je tisto, kar v sodobnem času najbolj potrebujemo za preseganje kriznih razmer in enakopravno soustvarjanje pametne, trajnostne in vključujoče rasti, da bi dosegli cilje Evrope 2020.

Glejte na TV VAŠ KANAL

Ponedeljek: 9.11. 2020, ob 20.30

ponovitve pa:

Torek: 10.11. 2020, ob 21.00

Sreda: 11. 11. 2020, ob 9.30

Sobota: 14.11 . 2020, ob 22.30

Teme pogovora:

  • sodelovanje ACS in društva Šola zdravja
  • Parada učenja

 

Sledite dr. Nikolay Grishin:
Trenutno živim in delam v Sloveniji 16 let. Spoznal sem že na tisoče ljudi po vsej državi. Zaradi našega skupnega dela v Šoli zdravja, sem obiskal daljne kotičke čudovite deželice – Slovenije. Povsod sem videl veliko srečnih in manj srečnih ljudi. Povsod sem opazil, da so preprosti ljudje bolj dojemljivi in spretni v svojih dejanjih, primanjkuje pa jim dojemljivosti in spretnosti pri ohranjanju svojega zdravja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 + sedemnajst =