HVALA, ker ste se naročili na Brezplačne e-novice STUDIA ORHIDEJA!

Čestitamo vam, ker ste sprejeli odlično odločitev za vaše zdravje in se naročili na naše e-novice, hkrati pa ste dobili tudi darilo IGRO 100 KORAKOV DO ZDRAVJA, skupaj z NAVODILI.

IGRA 100 KORAKOV DO ZDRAVJA se nahaja v .pdf obliki in si jo lahko sami natisnete na tiskalniku in jo igrate s prijatelji. Priporočamo vam, da si igro natisnete na A3 formatu saj je tako igranje precej lažje.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje glede igre ali navodil nam pišite na info@studio-orhideja.com.

IGRA 100 KORAKOV DO ZDRAVJA

Kliknite TUKAJ za prenos IGRE 100 KORAKOV DO ZDRAVJA!

NAVODILA ZA IGRO 100 KORAKOV DO ZDRAVJA

100-korakov-igra-navodila

Kliknite TUKAJ za prenos NAVODIL!
KAKO SI LAHKO NAJBOLJ ENOSTAVNO PRENESEM IGRO IN NAVODILA V .pdf FORMATU NA SVOJ RAČUNALNIK?

Možnosti, da si prenesete datoteke v .pdf formatu, ki se nahajajo na naši spletni strani, na vaš računalnik, je več.

Ena možnost je, da z miško kliknete na Kliknite TUKAJ za prenos IGRE!. V tem primeru se vam bo s klikom odprlo novo okno in e-knjiga se bo odprla v Adobe Acrobat Readerju.

Druga možnost pa je, da z desno tipko miške kliknete na Kliknite TUKAJ za prenos IGRE! in potem izberete Save Target As (oz. Shrani Cilj Kot). V tem primeru si boste e-knjigo shranili direktno na vaš računalnik v željeno datoteko in jo kasneje odprli s programom Adobe Acrobat Reader.

Če tega programa nimate, si ga lahko brezplačno prenesete na svoj računalnik s spletne strani: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html.

E-knjige, ki vam jih ponujamo na naši spletni strani, so v kb (kilobyte) “dolge” največ 1 MB, tako da bo nalaganje e-knjige na vaš računalnik trajalo okoli 20 sek (ADSL, kabelski modem) oz. dobro minuto (ISDN, klicna povezava).

V primeru, da imate še kakšno dodatno vprašanje v zvezi s prenosom e-knjige smo vam na voljo na e-poštnem naslovu: info@studio-orhideja.com.

Ob igranju IGRE 100 KORAKOV DO ZDRAVJA vam želimo veliko prijetnih trenutkov!

Nikolay Grishin

STUDIO ORHIDEJA

———-

POMEMBNO OBVESTILO ZA VSE UPORABNIKE GMAILA

Pri Gmailu in njegovemu uporabniškemu vmesniku je prišlo do velikih sprememb. Ko sedaj odprete mapo “Prejeto” se vam pokažejo trije različni zavihki oz. kartice:

  • Glavno
  • Družabno
  • Promocije

Od info@studio-orhideja.com dobivate pošto z naše strani (e-mesečnik in e-novice). Če želite biti pravočasno obveščeni o novostih z naše spletne strani vam priporočamo, da naša sporočila, ki so v “Promocije” enostavno premaknete v “Glavno”Kako to storite?

Preprosto – Če opazite naše sporočilo, ki ga želite namesto na kartici “Promocije” v kartici “Glavno”, ga preprosto z miško povlecite in ga spustite na želeno kartico – “Glavno”.

Potem, ko boste to storili boste videli naslednje sporočilo:

Pogovor je bil premaknjen v mapo “Glavno”.
Ali želite uporabiti enako oznako za prihodnja sporočila osebe “info@studio-orhideja.com”? Kliknite DA.

Ta “premik” iz “Promocije” v “Glavno” je potrebno narediti in potrditi le enkrat. Na ta način boste zagotovo pravočasno videli in prebrali vsa sporočila z naše spletne strani.