Tatjana Umek

Želim se vam še enkrat zahvaliti za ves trud, ki ga s svojo terapijo vlagate vame.

Naj na kratko ponovim svojo zgodbo.

Stara sem 63 let in imam nekaj zdravstvenih težav. Preglavice mi povzroča astma in s tem zmanjšana kapaciteta pljuč.

Kljub medicinsko urejeni astmi sem imela pri hoji in gibanju hude težave z zasoplostjo, bolečinami v vratu in stiskanju v prsih. Tem težavam so se v zadnjem letu pridružila še boleča in pekoča stopala in dlani.

Zaradi vseh teh težav sem se manj gibala in kot posledica je nastopilo povečanje telesne teže, okorelost telesa in slaba volja.
Razmišljala sem, da moram nujno nekaj ukreniti,

Zadnji dve leti obiskujem jutranjo telovadbo Šola zdravja, ki deluje pod vašim okriljem. Zaradi tega, zaradi vaših predavanj in literature sem pomislila, da bi bila to lahko rešitev mojih težav. In imela sem prav.

Že takoj po prvi terapiji sem začela z močnim in pogostim izkašljevanjem. Pljuča se se čistila in odpirala z neverjetno hitrostjo. Bliskovito se je popravilo tudi počutje. Bolečine v stopalih in dlaneh so izginile. Dobra volja in veselje do življenja se je vrnilo. Znižala se je tudi telesna teža in telo je začelo spreminjati obliko.

Sedaj po petih terapijah so moja pljuča in telo v izvrstni psihofizični kondiciji. Počutje in veselje do življenja pa neizmerna.

Še enkrat hvala in lep pozdrav!

Ljubljana, 21. 4. 2015