Quantum C (Calming) – 90 kapsul

23.10 

  • edinstvena sestava aminokislin
  • 90 kapsul
  • prehransko dopolnilo

 

Kategorija:

Opis

  • glicin – možganski prekurzor, ki deluje v sistemih, ki imajo pomirjujoče, prostistresne in nootropne (vplivajo na delovanje možganov) lastnosti, pomembno prispeva k normalizaciji presnovnih procesov v možganih in hrbtenjači
  • GABA – je pomemben možganski prekurzor. Ima zaviralni učinek na centralni živčni sistem. Zato se derivati in pripravki z GABA uporabljajo kot pomirjevala.
  • tavrin – ima anksiolitičnih učinke na centralni živčni sistem, s čimer se zmanjša simptome anksioznosti, zlasti tiste, povezane z uporabo kofeina, ureja cikel spanja in budnosti.
  • L-valin – ima antidepresivni učinek, ohranja raven serotonina v možganih, ščiti živčna vlakna.

Komponente kombinacije aminokislinskih C so mediatorji inhibicije v obeh perifernem in centralnem živčnem sistemu. Redno uživanje kombinacije telesu omogoča boljše delovanje pri procesih, ki zmanjšujejo hiperstimulacijo živčnih celic.

Quantum C zagotavlja telesu potrebne snovi za vzpostavitev zaščitne inhibicije v centralnem živčnem sistemu. Posledično telesu omogoči, da zmanjša čustveni stres in agresijo, se ščiti pred stresnimi situacijami, ter izboljša razpoloženje. Tako omogoča večjo kvaliteto in nastop sna. Telo zato lahko omogoči boljše delovanje avtonomnega živčnega sistema in mentalne sposobnosti.

Kombinacija aminokislin ne povzroča zasvojenosti.

Sestava:

1 kapsula vsebuje
Glicin 80 mg
Gama aminomaslena kislina 225 mg
Tavrin 100 mg
L – valin 75 mg

100 g izdelka vsebuje 96 g beljakovin in zanemarljive količine maščob, ogljikovih hidratov in soli.

Hranilna vrednost na 100 g je 384 kcal/1632 kJ.

Sestavine:

Gama aminomaslena kislina (GABA), tavrin, glicin, L – valin, ovojnica kapsule: želatina, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, barvilo ovojnice kapsule: titanov dioksid (E171).

Izdelek ne vsebuje sladil, laktoze, glutena, soje, kvasnega izvlečka, škroba in drugih aditivov.

Neto količina: 53 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Quantum C (Calming) – 90 kapsul”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sedem − 4 =