Quantum D (Detox)- 90 kapsul

24.42 

  • edinstvena sestava aminokislin
  • 90 kapsul
  • prehransko dopolnilo

 

Kategorija:

Opis

  • L-metionin – v telesu doprinese k nevtralizaciji prostih radikalov in aktivaciji hormonov, vitaminov in encimov, ki sodelujejo pri nevtralizaciji različnih toksinov. Sodeluje pri procesih, ki spodbujajo absorpcijo maščob in preprečujejo kopičenje v jetrih in arterijah.
  • L-citrulin \ L-arginin – je telesni pretvornik amoniaka, ki ga telo zaradi toksičnosti mora odstraniti. Sodeluje v procesih, ki izboljšajo dotok krvi v organe in tkiva in pomagajo pri odstranjevanju strupenih presnovnih odpadnih produktov.

Posamične komponente zmesi so ključni elementi metabolnih reakcij v organizmu.

Ob redni uporabi mešanice aminokislin D telesu pomaga pri povečanju razstrupljanja in izboljšanju jetrne funkcije. Telesu tako pomaga pri spodaj navedenih procesih:

  • Obvladovanju reakcij s škodljivimi snovmi, varovanju celic pred poškodbami in čiščenju toksinov in težkih kovin iz telesa.
  • Uravnavanju znotrajcelične porazdelitve kalcija in preprečevanju agregacije trombocitov posledično zmanjšani možnosti nastajanja strdkov.
  • Zmanjšanju tonusa krvnih žil, ki je posledica sproščenja dušikovega oksida iz endotelialnih celic, s čimer izboljša mikrocirkulacijo ter ima pozitiven učinek na kardiovaskularni sistem in moškega spolno funkcijo.

Quantum D ima zaradi svoje sestave in vsebnosti aminokislin, ki vsebujejo žveplo, močan vonj po žveplu, kar je popolnoma normalno.

Sestava:

1 kapsula vsebuje
L – metionin 140 mg
L – citrulin – DL – malat 60 mg
L – arginin HCl 100 mg

100 g izdelka vsebuje 95 g beljakovin in zanemarljive količine maščob, ogljikovih hidratov in soli.

Hranilna vrednost na 100 g je 380 kcal/1615 kJ.

Sestavine:

L – metionin, L – arginin hidroklorid, L – citrulin – DL malat, ovojnica kapsule: želatina, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, barvilo ovojnice kapsule: titanov dioksid (E171).

Izdelek ne vsebuje sladil, laktoze, glutena, soje, kvasnega izvlečka, škroba in drugih aditivov.

Neto količina: 36 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Quantum D (Detox)- 90 kapsul”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

ena × dva =