Quantum S (Supportive) – 90 kapsul

24.14 

  • edinstvena sestava aminokislin
  • 90 kapsul
  • prehransko dopolnilo

 

Kategorija:

Opis

  • Glicin – sodeluje pri proizvodnji različnih kislin, vkljucno z nukleinskimi, želočnimi, kreatinfosfornimi in porfirina. Glicin je maksimalno aktiven v celicah hrbtenjače in možgan in s svojo aktivnostjo podpira procese povezane s prenosom živčnih signalov.
  • Tavrin – ima izrazito antioxidantne lastnosti, aktivira vrsto vitalno pomembnih procesov, deluje zaščitno za oči, živčni sistem in prekrvavitev.
  • L-Valin – pripomore k pravilnemu delovanju imunoskega sistema, regeneraciji tkiv po boleznih, poškodbah in pozitivno deluje na centralno in periferno živčevje.

Quantum S kombinacija aktivno pomaga pri izboljšanju povezave med prebavnim traktom in CŽS, uravnavanju koncentracije želodčnih kislin, pri procesih razkroja maščob, normaliziranju delovanja žolča in drugih notranjih organov, pospeševanju sinteze hemoglobina, ki ima pomembno vlogo pri ohranjanju krvnih celic in optimalnem prenosu kisika v tkiva. Pomaga pri zmanjšanju vsebnosti glukoze v krvi, izboljšanju izmenjave in procesih redukcije v organizmu, pozitivno deluje na živčni sistem, psiho in pomaga pri procesih za zagotavljanje energije v živčnem sistemu.

Quantum S telesu pomaga pri procesih, ki zmanjšajo hiperaktivnost neuronov centralnega živčnega sistema, uravnavanju njihovega stabilnega delovanja, izboljšanja prenosa informacij med živčnimi celicami. Zahvaljujoč temu notranji organi pravočasno reagirajo na signale možganov. Pripomore pri procesih, ki zmanjšajo nastanek razdražljivosti in vznemirjenja. Komponente mešanice aktivno sodelujejo v sintezi kolagena, biosintezi hormonov, in procesih, ki zavirajo staranje, prav tako pa pri delovanju na regeneracijo tkiv in neuronov. Aktivno sodeluje pri boljšem delovanju metabolizma retine.

Sestava:

1 kapsula vsebuje
Glicin 150 mg
Tavrin 180 mg
L – valin 120 mg

100 g izdelka vsebuje 96 g beljakovin in zanemarljive količine maščob, ogljikovih hidratov in soli.

Hranilna vrednost na 100 g je 384 kcal/1632 kJ.

Sestavine:

Tavrin, glicin, L – valin, ovojnica kapsule: želatina, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, barvilo ovojnice kapsule: titanov dioksid (E171).

Izdelek ne vsebuje sladil, laktoze, glutena, soje, kvasnega izvlečka, škroba in drugih aditivov.

Neto količina: 49 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Quantum S (Supportive) – 90 kapsul”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

16 − 5 =