Vsak trenutek je lahko nov začetek

20.00 

Avtor: dr. Nikolay Grishin

Število strani: 138
Format: 15 x 21 cm
Vezava: mehka, z zavihki

Priročnik zelo zanimivo in razumljivo obravnava zdravje. Namenjen je preprostemu človeku, ki nima strokovnih predznanj, potrebuje pa čim bolj izčrpne in kakovostne informacije.

Te mu lahko pomagajo ozavestiti in se naučiti, da bo sam odgovorno skrbel za svoje vsesplošno zdravje in bo ob morebitnem pojavu bolezenskih težav sposoben hitreje prepoznati, ustrezno ukrepati in poiskati najustreznejšo pomoč. Poudarek je zato na kurativi in preventivi.

Pomembno! Ob nakupu knjige dobite tudi dariloIGRO 100 KORAKOV DO ZDRAVJA.

Kategorija:

Opis

Kliknite na slike in si preberite nekaj odlomkov iz knjige.

Tako kot je čarobno zdravje, ki si ga želimo vsi, je v priročniku čarobno število 100, saj je v njem 100 slik, 100 vprašanj, 100 odgovorov, 100 korakov do vas, s čimer opisuje avtor nastajanje bolezni preprosto in na način ZA in PROTI. Njegovo filozofsko razmišljanje temelji na vprašanjih: Zakaj smo takšni in kako živeti?

Številna zanimiva razmišljanja nam omogočajo popolnoma nov pogled in razumevanje. Ta interaktivni vodnik nas vabi k sodelovanju in nam postavlja nova vprašanja ter spodbuja novo razmišljanje. Priročnik motivira k premagovanju naše notranje lenobe in nas vodi k TRENUTKU ODLOČITVE, da spremenimo našo pot k boljšemu zdravju. Različni aforizmi svetovnih mislecev, obogateni s karikaturami, še dodatno pripomorejo k lepšemu zvenu in nas vodijo k še globljemu pomenu priročnika.

V priročniku lahko z domačimi nalogami z ocenjevanjem preverjamo naše napredovanje in izboljšanje zdravja. Zanimiv je tudi zemljevid v deželo zdravja z naslovom 100 korakov do zdravja. Skratka, pred vami je priročnik, ki vam lahko korak za korakom pomaga do boljšega počutja in tudi zdravja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vsak trenutek je lahko nov začetek”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

štiri + 3 =