Foto utrinki z otvoritve Sobe zdravja 21. 11. 2015 v Piranu

V soboto, 21. 11. 2015 je bila v Piranu otvoritev “Sobe zdravja”. To je prva taka soba v Sloveniji. Vodja podružnice Obala, Ema Perkovič je v nagovoru povedala, da smo hvaležni Občini Piran, da nam je omogočila uporabo tega prostora. Trudili se bomo, da bo soba čimbolje izkoriščena. Služila bo za druženje članov, za izmenjavo pozitivnih izkušenj samopomoči, za izvajanje različnih izobraževalnih delavnic.

Predsednica društva Zdenka Katkič se je opravičila, prišel pa je dr. Nikolay Grishin, ki je prisotne razveselil z nekaj praktičnimi nasveti kako si pomagati pri raznih bolečinah. Da bi soba res služila svojemu namenu, nam je podaril praktični pripomoček za lajšanje bolečin.

Člani piranske skupine so pripravili krajši program. Na hudomušen način so prikazali jutranjo telovadbo in dileme tistih, ki bi radi telovadili pa se ne morejo odločiti. Tudi sobo zdravja so primerno pripravili, mize so bile bogato obložene z domačimi dobrotami. Čeprav soba ni velika, je sprejela vse, ki so prišli. Prvo druženje v sobi zdravja je bilo res prijetno.

Sledite dr. Nikolay Grishin:
Trenutno živim in delam v Sloveniji 16 let. Spoznal sem že na tisoče ljudi po vsej državi. Zaradi našega skupnega dela v Šoli zdravja, sem obiskal daljne kotičke čudovite deželice – Slovenije. Povsod sem videl veliko srečnih in manj srečnih ljudi. Povsod sem opazil, da so preprosti ljudje bolj dojemljivi in spretni v svojih dejanjih, primanjkuje pa jim dojemljivosti in spretnosti pri ohranjanju svojega zdravja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sedemnajst − sedem =