Kako smo telovadili v Piranu na 8. vseslovenskem srečanju?

V soboto, 27. avgusta 2016 smo se že osmič zbrali na Tartinijevem trgu na skupinski jutranji telovadbi. Tokrat smo dosegli rekord, zbralo se je čez 1000 udeležencev z vseh koncev Slovenije.

Po telovadbi, ki jo je vodil dr. Grishin smo se v oranžno oblečenih majicah razlili po Piranu. Organizatorji so priskrbeli veliko različnih aktivnosti, z vodičem smo se sprehodili po ozkih piranskih ulicah mimo obzidja, z ladjico si ogledali Piran z morja, tudi z raziskovalno ladjo, ki ima okno v morje, smo si lahko razgledali piransko morje, ogledali smo si čarobni svet školjk, v akvariju ribe, v Mediadom Pyrhani – zgodovino Pirana v 3D filmu, obiskali smo lahko muzeje (pomorski, muzej podvodnih dejavnosti, ali smo si razgledali Piran z razglednega stolpa …, nekateri pa so se odločili za kopanje v prijetnem morju.

Skratka, čudovito vreme za čudovit dan v prijaznem okolju in se dan lahko lepo konča. Domov smo se odpravili z dobro voljo in z lepimi spomini do naslednjega srečanja ob letu osorej!

Več pa si oglejte v videu.

Sledite dr. Nikolay Grishin:
Trenutno živim in delam v Sloveniji 16 let. Spoznal sem že na tisoče ljudi po vsej državi. Zaradi našega skupnega dela v Šoli zdravja, sem obiskal daljne kotičke čudovite deželice – Slovenije. Povsod sem videl veliko srečnih in manj srečnih ljudi. Povsod sem opazil, da so preprosti ljudje bolj dojemljivi in spretni v svojih dejanjih, primanjkuje pa jim dojemljivosti in spretnosti pri ohranjanju svojega zdravja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

enajst + štiri =