Predavanje Preproste rešitve za gibalne težave – 28. 2. 2017, Ljubljana

Objavljeno v: Aktualni dogodki 0

28. 2. 2017, ob 17.00 uri
Kraj dogodka: Knjigarna ZDAJ, Vodnikova cesta 187, Ljubljana

KNJIGARNA ZDAJ

vabi na predavanje:

»PREPROSTE REŠITVE ZA GIBALNE TEŽAVE«

V tokratnem mozaiku za dušo bo naš gost dr. Nikolay Grishin, ruski nevrolog in manualni terapevt, ustanovitelj Šole zdravja v Sloveniji in avtor trinajstih knjig s področja zdravstvene preventive. Enkrat mesečno bo na seminarjih v Knjigarni ZDAJ z nami delil svoje znanje in dolgoletne izkušnje. Predstavil nam bo svoj novi, vsakomur razumljiv projekt izobraževanja o ohranjanju zdravja, imenovan Abeceda zdravja 1000 gibov.

Predavanje je brezplačno.

Gibanje = življenje, negibanje = smrt.

Predstavil bo zakonitosti in vzroke pri nastajanju bolezni ter nas povabil na potovanje po človeškem telesu, ki ga je zaobjel v svojih knjigah, v katerih so čudovite zgodbe o vidnem in nevidnem svetu, jing in jang energijah, telesnih balonih, mišičnih tunelih, o hrbtenici in temeljnih metodah samopomoči.

Dr. Grishin pravi, da je eden od pomembnejših vzrokov bolezni negibanje, zato bo na prvem seminarju poudarek prav na pomenu gibanja in preprostih rešitvah pri gibalnih težavah.

»Bolezen lahko razumemo šele takrat, ko razumemo vlogo obeh nasprotnikov, ki se bojujeta v našem telesu. Človek v tej bitki lahko zmaga, če dobro pozna zmožnosti svojega telesa in spoštuje svoj trenutni energetski potencial. Telo je namreč sposobno samo hitro in učinkovito zmanjšati napadalno moč sovražnika.

Strategija in cilj bolnika so zdravje, dobro počutje in življenje brez bolečin. Taktični prijemi za dosego zdravja pa so različni. Včasih je to počitek, kratek odmor, včasih pa uporaba dugih prijemov samopomoči. Pomembna sta tudi potrpežljivost in vztrajnost, če želimo priti do popolne zmage nad agresorjem.«

Spremenimo svoje življenje na bolje!

Zaradi velikega zanimanja vas prijazno prosimo za potrditev udeležbe na info@knjigarnazdaj.si ali na GSM 031 711 177.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Knjigarna ZDAJ,Vodnikova cesta 187, Ljubljana

www.knjigarnazdaj.si

Vabljeni!
Delite naprej ...
Sledite dr. Nikolay Grishin:
Trenutno živim in delam v Sloveniji 16 let. Spoznal sem že na tisoče ljudi po vsej državi. Zaradi našega skupnega dela v Šoli zdravja, sem obiskal daljne kotičke čudovite deželice – Slovenije. Povsod sem videl veliko srečnih in manj srečnih ljudi. Povsod sem opazil, da so preprosti ljudje bolj dojemljivi in spretni v svojih dejanjih, primanjkuje pa jim dojemljivosti in spretnosti pri ohranjanju svojega zdravja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja