FŽO 2017

17. F3ŽO, Cankarjev dom, 26. 9. – 28. 9. 2017

Objavljeno v: Aktualni dogodki 0

Na Festivalu za tretje življenjsko obdobje v Cankarjevem domu bo v sredo 27. septembra, v Dvorani M1, dr. Grishin imel predavanje Glava Rubikova kocka v času od 12.00 – 12.30. V treh dneh bo festival obiskovalcem vseh generacij brezplačno ponudil številna zanimiva in uporabna predavanja, delavnice, predstavitve in pogovore v okviru izobraževalnega programakulturnega programa na kar dveh odrih in v Linhartovi dvorani ter se sprehodili po več kot 160 razstavnimi prostori z informacijami, izdelki in storitvami za aktivno in zdravo staranje.

VABILO

PRIDRUŽITE SE NAM NA 17. FESTIVALU ZA TRETJE ŽIVLJENJSKO OBDOBJE!

Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO) letos že sedemnajstič vabi v Cankarjev dom, kjer se bodo od 26. septembra do 28. septembra 2017 družile vse generacije.

V treh dneh bo festival obiskovalcem vseh generacij brezplačno ponudil številna zanimiva in uporabna predavanjadelavnicepredstavitve in pogovore v okviru izobraževalnega programakulturnega programa na kar dveh odrih in v Linhartovi dvorani ter se sprehodili po več kot 160 razstavnimi prostori z informacijami, izdelki in storitvami za aktivno in zdravo staranje.

Na festivalu se v letošnjem letu predstavljamo tudi mi s predavanjem:

KRAJ IN DATUM: sreda, 27.09.2017

NASLOV PREDAVANJA: GLAVA RUBIKOVA KOCKA

PREDAVATELJ: NIKOLAY GRISHIN

OPIS: Na predavanju boste izvedeli kako učinkovito odpravljati težave glavobola, migrene, vrtoglavice, šumenje v ušesih, govorilo se bo tudi o številnih drugih nevroloških boleznih. Dr. Grishin bo pokazal učinkovite sprostitvene in masažne metode za lajšanje in odpravljanje težav ter poskušal razložiti povezavo med boleznimi glave in drugimi organi v telesu.

Več informacij o izobraževalnem programu najdete na spletni strani: www.f3zo.si/ljubljana/program/izobrazevalni-program.

Vljudno vabljeni na naš dogodek in na celotno festivalsko dogajanje.

Vstop prost!

Delite naprej ...
Sledite dr. Nikolay Grishin:
Trenutno živim in delam v Sloveniji 16 let. Spoznal sem že na tisoče ljudi po vsej državi. Zaradi našega skupnega dela v Šoli zdravja, sem obiskal daljne kotičke čudovite deželice – Slovenije. Povsod sem videl veliko srečnih in manj srečnih ljudi. Povsod sem opazil, da so preprosti ljudje bolj dojemljivi in spretni v svojih dejanjih, primanjkuje pa jim dojemljivosti in spretnosti pri ohranjanju svojega zdravja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja