22. ODDAJA – ŠOLA ZDRAVJA V VAŠEM DOMU. 2.11. 2020 (Vaš Kanal)

Gostja v studiu: Veronika Fabinc

Zeliščarska kmetija Fabinc – gojenje in predelava zelišč

Kmetija je v naselju Črnc, ki leži 500 metrov severno od brežiške obvoznice. Na kmetiji se ukvarjajo z gojenjem in predelavo zelišč. Na naravi prijazen način gojijo zelišča, jih sami sušijo, predelujejo v kapljice, mazila…

V svojem razstavnem prostoru gostom omogočajo ogled izdelkov in nakup, ob degustaciji pa predstavijo tudi sama zelišča, postopek predelave ter pomembnost zavedanja, da nam življenje v sožitju z naravo lajša vsakdanje tegobe. Svoje pripravke pošiljajo tudi po pošti. Po predhodni najavi jih lahko obiščete v vseh letnih časih. Dostop in parkirni prostor sta urejena tudi za največje avtobuse in primerna tudi za invalide.

    

Glejte na TV VAŠ KANAL

Ponedeljek: 2.11. 2020, ob 20.30

ponovitve pa:

Torek: 3.11. 2020, ob 21.00

Sreda: 4. 11. 2020, ob 9.30

Sobota: 7. 11. 2020, ob 22.30

Teme pogovora:

  • sodelovanje TV Vaš Kanal in društva Šola zdravja
  • uporaba želiš za olajšanje bolečin
Delite naprej ...
Sledite dr. Nikolay Grishin:
Trenutno živim in delam v Sloveniji 16 let. Spoznal sem že na tisoče ljudi po vsej državi. Zaradi našega skupnega dela v Šoli zdravja, sem obiskal daljne kotičke čudovite deželice – Slovenije. Povsod sem videl veliko srečnih in manj srečnih ljudi. Povsod sem opazil, da so preprosti ljudje bolj dojemljivi in spretni v svojih dejanjih, primanjkuje pa jim dojemljivosti in spretnosti pri ohranjanju svojega zdravja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja