MOJE UGOTOVITVE IN STATISTIKA SODELOVANJA

Objavljeno v: Blog 0

 

Veste, kaj sem ugotovil v čase mojega življenja?

Vedno in zmeraj okoli meni se najde, kdor jamra in pritožuje. Eden iz vzrokov jamranja je šibko zdravje in praznina. In če pač, pravi, nima zdravja, potem on nima nič veselega okoli sebe.

Po pravici povem – zdravje lahko se izbojšati. Samo znati treba pravila telesa in pridno vztrajati in vaditi.

Sami veste, da jaz osebno, v toku skoraj 20 letnega bivanja v Sloveniji, marsikomu pomagal osebno. Tudi na predavanjih sem zmeraj poskušal biti maksimalno razumljiv vsakemu udeležencu.

Sem napisal za vas knjige, izdal filme. Tisto učno gradivo namenjil vam: in jamrajoćim, in upajočim, in sodelojočim.

In kaj sem ugotovil?

Vas res zanima?

V društvu Šola zdravja vključeno okoli 5000 članov. Do danes, nikoli nisem štel, vendar moja osebna statistika približna sledeča.

Mogoče le 2 – 2,5% naših članov imajo moje knjige. Trenutno jaz vidim zanimanje za učno gradivo s strani le mojih strank v ordinaciji. Žal. Saj marsikdo izpustil pravočasno priložnost za zmanjšanje bolečine in pravočasnega popravila svojih telesnih funkcij.

Še eden podatek.

Vsaka skupina ima pravico vrniti nazaj 20% od pobrane članarine v letu. Ona naj bi bila namenjena predavanjem in nakupu strokovne literature.

Če zdaj prav spomnim. V zadnjih 4 letih za svojo skupino vaditelji nabavili mogoče 2 ali 3 kompleta knjig (trenutno imamo 230 skupin).

Vsi naši telovadci pridno vadijo in le to. Skoraj nobenega ne zanimajo podrobnosti in možnosti izboljšanja zdravja. Vendar zdravje je peša, leta so prihajajo. Posebej, Nič ne kaže dobrega zdaj.

Kako bomo preživeli in kdo bo preživel?

Kaj me udarilo v glavo, da začel sem z vami o tem pogovarjati?

Preprosto. Danes sem na sprehodu opazil, da je Mercator trgovino v Kosezah popolnoma obnavljajo. Njihove poslovneže koristijo čas in priliko karantene, da bi potem, takoj ko bo je možno, trgovina bi se začela obratovati na polno moč.

Saj vejo: življenje ne končano in vse enkrat se bo izboljšano.

Kaj pa mi? 

Mogoče, samo zdaj, mi mislimo negativno, čutimo sebe osamljeno in  nič ne pripravljamo se k nove sezone svojega življenja. Ona  – pa sledi.

Eden  – bo preživel, drugi – pa ovenel.

Če ste berete moje sporočilo, potem to pomeni, da ste prijavljeni na moje e-novice. Torej, ste želite sodelovati z mano.

Z Novim 2021 letom sem začel ponovno pošiljati vam svoje pouke. Saj od začetnih mojih znanj sem šel že daleč naprej. Moje  izkušnje postale drugačne. Zato bom vam svetoval tudi malo drugače. Z drugačnega vzornega kota, tako rečeno.

Osebno sem prepričan, brez učnega gradiva (knjig in filmov) vi boste težko razumeli moj avtorski celostni pristop samopomoči svojemu telesu.

Zato, kot vsi trgovine, katere z veseljem nam dajejo nekaj GRATIS, tudi sem odločil za podobno akcijo knjig.

Verjetno boste vpraševali: zakaj bi imel 2 kompleta knjig, celo 3 kompleta?

Zato, da bi eden bil vaš, drugi bi komplet – bi podarili otrokom, sorodnikom in znancem, katerih imate radi. Tretji komplet bi – poklonili tistim, kdor dejansko v stiske. Torej HUMANA AKCIJA (podobna humana zabojnikom). 

Seveda, če bodo vaditelje skupin odločili imeti za svojo skupino knjige, tudi naj izkoristijo mojo ponudbo.

Hkrati povem, da kmalu moja zaloga knjig bo zmanjkala.

Zato pohitite!

Akcija bo trajala v toku 1 tedna,

od 10.00 19.01.21 do 10.00 26.01.21

 

POJDI V TRGOVINO

 

 

Sledite dr. Nikolay Grishin:
Trenutno živim in delam v Sloveniji 16 let. Spoznal sem že na tisoče ljudi po vsej državi. Zaradi našega skupnega dela v Šoli zdravja, sem obiskal daljne kotičke čudovite deželice – Slovenije. Povsod sem videl veliko srečnih in manj srečnih ljudi. Povsod sem opazil, da so preprosti ljudje bolj dojemljivi in spretni v svojih dejanjih, primanjkuje pa jim dojemljivosti in spretnosti pri ohranjanju svojega zdravja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

dvajset − 19 =