Pouk 35 – Lestvica zdravja

Na sliki je prikazan položaj kroničnega bolnika. Na začetku je bil človek mlad in zdrav, pozneje je dobil nahod (kot okužbo), nato je zaradi prekrškov pri hrani dobil gastritis, zatem obolenje hrbtenice, nog in sklepov in nazadnje je padel v »brezno nezdravja«. To je verjetno vaš sedanji položaj. Zato vam z vsem spoštovanjem odkrito povem: nazaj na stopnice s popolnim zdravjem vas ne morem pripeljati niti z letalom niti avtomobilom. Usmerjam vas lahko le z napotki, vaše telo pa se bo spet začelo vzpenjati po lestvici zdravja. Na vaši poti pričakujem ponovno srečanje z vašimi nekdanjimi znanci, obolenji, ampak le za kratek čas.

Vzpon navzgor je težak, vendar je mogoč. Bodite vztrajni in potrpežljivi.

Ko govorimo o lestvici zdravja, bi rad povedal, katere stopnje lahko pričakujemo v času zdravljenja nekega kroničnega obolenja. Znanost homeopatije vam je verjetno znana. Obstaja Geringov homeopatski zakon.

Znanstvenik je rekel: med ozdravitvijo bo telo začelo ponavljati stare, prejšnje znake bolezni. To pomeni, da se ne morete izogniti ponovitvam starih stanj. Celo mora priti do reakcij ali poslabšanja. Preprosto povedano: telo se bo začelo čistiti. To gre navadno skozi različne telesne odprtine: nos (nahod), oči (solzne oči), kožo (lahko nastanejo izpuščaji, herpes, glivice), prebavila (driska), vagino (lahko se pojavi beli tok). Pri revmatičnih težavah se lahko ponovi sklepno obolenje.

Reakcija v procesu ozdravitve navadno ni dolgotrajna in pričakovana. Če ni reakcije, je to slabo znamenje, telo je v velikih težavah. To še ne pomeni neuspeha, temveč da bo zdravljenje res dolgotrajno.

Prosim, zapomnite si pravilo: ozdravitev telesa poteka od znotraj navzven, od zgoraj navzdol, od najpomembnejših notranjih organov k manj pomembnim.

Prosim, zapomnite si zakonitosti, ki lahko nastanejo v času uporabe – za vas novih – metod samopomoči.

Vaše telo se bo v procesu zdravljenja spomnilo svojih starih znancev, oziroma se bodo ponavljale stare težave. To je v redu – telo se mora spomniti starih težav, jih dvigniti iz globine na površino, nato pa jih izbrisati iz svojega spomina, oziroma ozdraveti.

Opozorilo: Če ste med terapijo dobili nova obolenja, so to slabi znaki.

 

Nasvete o tem iščite tukaj:

Sledite dr. Nikolay Grishin:
Trenutno živim in delam v Sloveniji 16 let. Spoznal sem že na tisoče ljudi po vsej državi. Zaradi našega skupnega dela v Šoli zdravja, sem obiskal daljne kotičke čudovite deželice – Slovenije. Povsod sem videl veliko srečnih in manj srečnih ljudi. Povsod sem opazil, da so preprosti ljudje bolj dojemljivi in spretni v svojih dejanjih, primanjkuje pa jim dojemljivosti in spretnosti pri ohranjanju svojega zdravja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja