katabolna-zascita

Pouk 65 – Pomoč pri poslabšanju herpesa

Aminokisline so s svojo edinstveno sposobnostjo krepljenja naravnih obrambnih mehanizmov telesa eden od najbolj znanih in učinkovitih načinov boja proti herpesu. Posebna formula aminokislin pa lahko pomaga tudi že okuženim ljudem.

Naša presnova sestoji iz dveh vrst procesov – katabolnih in anabolnih. S poznavanjem vpliva, ki ga imajo ti procesi na naše telo, jih lahko nadzorujemo in okužbo dobesedno razbijemo na koščke.

Anabolni in katabolni procesi v našem življenjskem ciklu potekajo brez prestanka. Anabolna faza je faza rasti in obnove. V tej fazi se obnavljajo tkiva, rane se celijo in mišice rastejo. Istočasno pa nam lahko ta življenjski proces tudi škoduje. Rast tumorjev in maternih znamenj sta prav tako procesa, aktivna v tej fazi.

Enako velja tudi za herpes, saj je virusni napad na živčne celice in površino kože v bistvu prav tako anabolni proces. S programom IPP pa boste v telesu sprožili procese, ki bodo biokemijsko ravnovesje prevesili na drugo, katabolno stran. To je faza razpada, nasprotna anabolni fazi napada virusa.

Treba pa je poudariti, da morate skrbeti za svoje zdravje, če ne želite trpeti za izbruhi herpesa. Vaša prebava mora biti zdrava, čustva pa morate imeti pod nadzorom. Samo tako boste lahko vzdržali stresne trenutke, ne da bi se vam zmanjšala raven hranilnih snovi med presnovo. Najboljše orožje v boju proti herpesu je naravna življenjska sila, presnovna energija aminokislin pa nedvomno pripomore k zdravju in dolgoživosti.

Posebne aminokislinske kombinacije Quantum krepijo imunski sistem in preprečujejo širjenje okužbe s herpesom.

Priporočamo vam naslednje aminokisline:

Program:

1. Anti-herpes katabolna zaščita

2. Prehranjevalni program IMS

3.Bodite fizično aktivni – pridružite se vadbenim  programom: Metode samopomoči 23+5, Abecede zdravja 1000 gibov  in Metode 1000 gibov 

Delite naprej ...
Sledite dr. Nikolay Grishin:
Trenutno živim in delam v Sloveniji 16 let. Spoznal sem že na tisoče ljudi po vsej državi. Zaradi našega skupnega dela v Šoli zdravja, sem obiskal daljne kotičke čudovite deželice – Slovenije. Povsod sem videl veliko srečnih in manj srečnih ljudi. Povsod sem opazil, da so preprosti ljudje bolj dojemljivi in spretni v svojih dejanjih, primanjkuje pa jim dojemljivosti in spretnosti pri ohranjanju svojega zdravja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja