ZMAGOVALEC STE

Objavljeno v: Blog 0

Čestitke!!!!!

Ste boste preživeli težke čase.

Gremo naprej v boljšo prihodnost!

Vsak trenutek, celo samoizolacija, lahko nov začetek!

MISLI

Misli zelo hitro tečejo. Imamo jih veliko. Vsako sekundo se prepletajo brez vsakega reda. Zato tudi imamo pogosto nered povsod. Slabe in dobre misli pridejo v glavo in potujejo po telesu.
Tako je za žensko primer lepe misli tale: prosim, spomnite se svoje prve ljubezni, vročih, predolgih poljubov. Takrat ste šli k svojemu fantu v krasni obleki, vaš obraz je bil naličen in vaše telo je oddajalo čudovit vonj, na splošno ste bili vedno nasmejani in srečni. Vse je bilo lepo in sijajno. Vaše telo je letelo na krilih ljubezni, saj je bilo mlado, vitalno in zdravo. Takrat ste bili ponosni na svojega izbranca. Življenje za vas je bilo popolno in srečno.

Če ste moški, se spomnite na kakšno lepo dekle, ki je bilo kdaj ob vas. Takrat ste šli na zmenek kot petelin (oziroma frajer), zaradi telovadbe ste bili videti zelo športno. Takrat ste si zelo želeli biti močan, uspešen in zdrav človek.
Danes je povsem drugače. Tudi misli so drugačne. Telo boli, denarja je zmanjkalo, starost trka na vrata. Danes ste se spomnili preteklosti in verjetno bi se želeli vrniti nazaj, vendar si tega ne upate storiti. Mislite, vse je v preteklosti in ničesar se ne da vrniti.

Pa je to res?
Vidite, kako hitro se v naših glavah vrtijo misli, minuta je le minuta, ampak odpotovali ste nazaj, vendar ste takoj spet v sedanjosti.
Ste čutili priliv prejšnjih moči in slabost zdajšnjega telesa?
To pomeni, da je vse v glavi. Zgradiš tisto, kar želiš. Največja skrivnost je v tem, da je mogoče biti srečen in zdrav, če si to želimo.
Misel je prva na svetu. Z njo je mogoče priti daleč, saj zmoremo le v sekundi skočiti na Luno in nazaj. Misel moramo le usmeriti.
Pomislite na primer, da sedite v taksiju in rečete, gremo. Seveda vas bo za vaš denar šofer vozil ves dan, tudi po stranskih poteh, saj ste mu plačali. Če pa ste se res odločili s taksijem hitro priti domov, morate šoferju na začetku povedati smer poti. Takrat boste prišli hitreje in še privarčevali boste. V postopku ozdravitve moramo upoštevati enaka pravila: trdno in preprosto rečemo svojemu telesu, kaj želimo in kam gremo. Vaše telo vam bo takoj prisluhnilo in odgovorilo.
Strankam rečem: dvignite roko, dvignite nogo, naredite grimaso na obrazu, nasmejte se. Gre? Odlično! Ste zmagovalci. Vaši možgani so dali ukaz, vaše
telo ga izpolnjuje.
Kaj pa, ko rečem: dvignite želodec, nasmejte se jetrom, pobožajte mehur, pošljite poljubček srcu. Vi odgovorite: ne morem, ne verjamem v te stvari, sploh ne bo šlo.
Prosim, bodite realni in zaupajte vase. Če možgani ukazujejo enim organom (nogam) in jih ti ubogajo, pomeni, da bodo tudi notranji organi (jetra, srce) izpolnjevali željo možganov. Treba si je zaželeti in po čim krajših poteh poslati svoje sporočilo.

Kdor trka, se mu bo odprlo.

Iz knjige Nikolaya Grishina Vsak trenutek je lahko nov začetek

Sledite dr. Nikolay Grishin:
Trenutno živim in delam v Sloveniji 16 let. Spoznal sem že na tisoče ljudi po vsej državi. Zaradi našega skupnega dela v Šoli zdravja, sem obiskal daljne kotičke čudovite deželice – Slovenije. Povsod sem videl veliko srečnih in manj srečnih ljudi. Povsod sem opazil, da so preprosti ljudje bolj dojemljivi in spretni v svojih dejanjih, primanjkuje pa jim dojemljivosti in spretnosti pri ohranjanju svojega zdravja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

13 + osemnajst =