povecanje-moske-plodnosti

Pouk 61 – Povečanje moške plodnosti

Majhna količina sperme je postala ena od bolj razširjenih zdravstvenih težav – v zadnjih desetletjih se je količina sperme pi zahodnih moških drastično znižala. Dejstvo je, da je bila gostota sperme pred stotimi leti 100 milijonov spermijev na kubični centimeter, danes pa je to število padlo na 25 milijonov. V skrajnem primeru pride do sterilizacije, ki pa med sodobnimi moškimi ni več nobena redkost.

Aminokisline nam lahko pomagajo tudi v takšni situaciji. V spermi sta med drugim prisotni dve snovi – spermin in spermidin. Starševska molekula spermina je arginin. Uživanje kombiniranih zmesi, vsebujočih arginin, povečuje količino sperme v praktično vseh primerih in istočasno povečuje gibljivost spermijev – le-ta pa je ključnega pomena za to, da spermij pride do jajčeca in ga oplodi. Treba pa se je zavedati, da opisani učinek po prenehanju uživanja aminokislinskih zmesi hitro oslabi.

Priporočamo vam naslednje aminokisline:

Program:

1. Moška plodnost

2. Prehranjevalni program IMS

3. Bodite fizično aktivni – pridružite se vadbenim  programom: Metode samopomoči 23+5, Abecede zdravja 1000 gibov  in Metode 1000 gibov 

 

Delite naprej ...
Sledite dr. Nikolay Grishin:
Trenutno živim in delam v Sloveniji 16 let. Spoznal sem že na tisoče ljudi po vsej državi. Zaradi našega skupnega dela v Šoli zdravja, sem obiskal daljne kotičke čudovite deželice – Slovenije. Povsod sem videl veliko srečnih in manj srečnih ljudi. Povsod sem opazil, da so preprosti ljudje bolj dojemljivi in spretni v svojih dejanjih, primanjkuje pa jim dojemljivosti in spretnosti pri ohranjanju svojega zdravja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja