Slovenski anti-aging program – program proti staranju (brez izvajanja testov)

Nova in edinstvena ponudba!

Izobraževanje (ABECEDA ZDRAVJA 1000 GIBOV ®) + vadba v Šole zdravja in doma + izvedba metod samopomoči + programa IPP (za krepitev presnove in imunskega sistema)
Trajanje 1 programa: 3 meseca.

Vsi prikazani napotki in vaje niso nadomestilo splošne medicine. Če imate dodatna vprašanja, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Sodelovanje predlagamo v naslednjih oblikah.

6 korakov do zdravja

1. korak

2. korak

  • Zainteresirana stranka sama opravi meritve svojih fizikalnih parametrov (krvni tlak, višina, teža, določi indeks telesne mase, izmeri obseg trebuha, prsi, zadnjice, rok in nog).

3. korak

  • Stranka pošlje na e-mail: gnikolay@siol.net svojo fotografijo z namenom, da se vidi statika telesa in vizualna slika (priporočena je fotografija stoje od spredaj in z bokov). Slika bo namenjena zgolj analizi, torej v prid stranki.

4. korak

  • Stranka izpolni anketo Subjektivna in objektivna ocena zdravstvenega stanja, ki nima testov (kliknite tukaj).

5. korak

  • Stranka dobi naročeni paket: info gradivo (PDF in video) + pripadajoči program IPP (prehranska dopolnila za krepitev presnove in imunskega sistema) za prvi mesec sodelovanja.
  • Stranka lahko v drugem in tretjem mesecu sodelovanja naroči tudi prehranska dopolnila.

6. korak

  • Stranka izpolni anketo Subjektivna in objektivna ocena zdravstvenega stanja, ki nima testov (kliknite tukaj).

Priporočila:

Viri in literatura:

  • ABECEDA ZDRAVJA 1000 GIBOV ® je metoda spoznavanja temeljnih anatomskih, fizioloških zakonitosti delovanja človeškega telesa in izvajanje prijemov samopomoči za ohranjanje zdravja in olajšanja telesnih bolezenskih stanj. (8 knjig, 8 filmov, 16 video paketov)
  • ŠOLA ZDRAVJA
  • PROGRAM IPP za krepitev presnove in imunskega sistema (IMT, Integrativne Medicinske tehnologije, d.o.o., Ljubljana, Slovenija)
Sledite dr. Nikolay Grishin:
Trenutno živim in delam v Sloveniji 16 let. Spoznal sem že na tisoče ljudi po vsej državi. Zaradi našega skupnega dela v Šoli zdravja, sem obiskal daljne kotičke čudovite deželice – Slovenije. Povsod sem videl veliko srečnih in manj srečnih ljudi. Povsod sem opazil, da so preprosti ljudje bolj dojemljivi in spretni v svojih dejanjih, primanjkuje pa jim dojemljivosti in spretnosti pri ohranjanju svojega zdravja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

17 − 12 =