Pouk 47 – VAJE ZA ROKE – telovadnica

Telovadba s pomočjo elastičnega traku je lahko izvedljiva doma. Glavni cilj vsake vadbe je izboljšanje prekrvavitve, zaposlitev mišic določenega dela telesa, zmanjšanje telesne otrdelosti in oteklin. Na koncu lahko pričakujete zmanjšanje bolečine in izboljšanje funkcij ramenskega obroča in roke.

Fiksirajte gumijasti pripomoček visoko na zid. V sedečem položaju na klopi z obema rokama vlecite dol. Potem sprostite roki in naj ju guma povleče gor.

Fiksirajte gumijasti pripomoček visoko na zid. V sedečem položaju na klopi z eno roko vlecite dol. Potem sprostite roko in naj jo guma povleče gor.

Fiksirajte gumijasti pripomoček na različnih višinah na vrata in izvajajte različne vaje.

Nasvete o tem iščite tukaj:

Sledite dr. Nikolay Grishin:
Trenutno živim in delam v Sloveniji 16 let. Spoznal sem že na tisoče ljudi po vsej državi. Zaradi našega skupnega dela v Šoli zdravja, sem obiskal daljne kotičke čudovite deželice – Slovenije. Povsod sem videl veliko srečnih in manj srečnih ljudi. Povsod sem opazil, da so preprosti ljudje bolj dojemljivi in spretni v svojih dejanjih, primanjkuje pa jim dojemljivosti in spretnosti pri ohranjanju svojega zdravja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja