pomagaj si sam

Pomagaj si sam in nebo ti bo pomagalo

Ležite na postelji, ste v invalidskem vozičku, hodite s pomočjo bergel, dihate s pomočjo maske, ste že obupani? Verjemite mi – na svetu so mogoči čudeži. Z Božjo pomočjo in delom zmorete vstati na noge, zmorete pomagati sebi in drugim. Laže gre, če delamo po določenem sistemu. V poslovnem svetu na primer obstaja zakon podvojevanja, ki pravi: naredi tisto, kar ti reče tvoj vodnik menedžer. Zakaj? Ker je on že uspel in dosegel določen službeni položaj, dobiva tudi visoko plačo. On že lahko svetuje drugim, kako uspeti skupaj.

Enako je treba gledati na to knjigo. V njej so nasveti mislecev, zdraviteljev, mistikov različnih generacij iz starih in sodobnih časov. Vseeno pa je učno gradivo podano nekoliko šaljivo, praktično uporabno in zanimivo. Dobili boste ljudske recepte o naravnih pripomočkih za ohranitev zdravja in še veliko veliko drugega. Posebej poudarjam: če se boste odločili sodelovati z mano, prosim, delajte pridno in potrpežljivo vsak dan. Mojstrova skrivnost je – vadi vsak dan. Enako velja za vas. Presenečeni boste, da se da živeti drugače.

Prosim, bodite odkriti s seboj, ne dvomite o tej ali neki drugi metodi. Te so prišle k nam že pred tisočletjem. Zaupajte mi, slabe stvari bodo ljudje pozabili hitreje, vendar pa so znanstveniki znanje – diamante, ki ga imamo zdaj, nekoč predajali drug drugemu celo na skrivaj. Na svoji poti do ozdravitve morate le dovoliti, da vaša pametna glava in vaše bolno telo aktivno sodelujeta z zgodovinsko znanimi metodami. Takrat vam bo uspelo. Spoznali boste Šolo zdravja, ki mogoče zdaj res še ni uradna ustanova, vendar pa vsi gradimo svojo prihodnost in sanjamo, da bi nam s skupnimi močmi uspelo povsod oblikovati takšna izobraževalna središča.

Pripravil sem vam kar nekaj domačih nalog, sami pa boste ocenjevali svoje rezultate, načrtovali svoje življenje in pobirali sadove – zdravje. Na poti samoozdravitve vam želim veliko uspeha, veselja in notranjega zadovoljstva.

Pojdimo pogumno naprej!

Delite naprej ...
Sledite dr. Nikolay Grishin:
Trenutno živim in delam v Sloveniji 16 let. Spoznal sem že na tisoče ljudi po vsej državi. Zaradi našega skupnega dela v Šoli zdravja, sem obiskal daljne kotičke čudovite deželice – Slovenije. Povsod sem videl veliko srečnih in manj srečnih ljudi. Povsod sem opazil, da so preprosti ljudje bolj dojemljivi in spretni v svojih dejanjih, primanjkuje pa jim dojemljivosti in spretnosti pri ohranjanju svojega zdravja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja