Skok v telo

Res, zdi se mi, da bi morali skočiti v neznano in nepozabno potovanje po svojem telesu. S seboj bi morali vzeti ne le pogum in potrpežljivost, temveč tudi radovednost in znanje.

Morda bodo bojazljivci, kot običajno, polni strahu in dvomov. Navajeni so vedno in za vsako stvar prositi za dovoljenje starejše ali nadrejene. Za svoje potovanje v telo ne boste potrebovali nobenega dovoljenja. Tam bo vse zastonj ali poceni. Tam ste sami svoj kapitan in hkrati delavec, tam ste sanjač in izpolnjevalec svojih želja. Le vi in vaša misel vas bo vodila po tej poti. Zato vas prosim, da s seboj vzamete dobro voljo, fantazijo in nasmeh.

Za ta skok potrebujete le pogum in željo poskusiti. Začetek je zmeraj težek, kasneje bo šlo laže.

Znano je dejstvo, da se da celo slona marsikaj naučiti.

Upam, da gre človeku to bolje od rok.

Vaš osebni življenjski projekt je ohranjanje zdravja.

Kar tako naprej!

Iz knjige »Temeljne metode samopomoči«, Nikolay Grishin

Sledite dr. Nikolay Grishin:
Trenutno živim in delam v Sloveniji 16 let. Spoznal sem že na tisoče ljudi po vsej državi. Zaradi našega skupnega dela v Šoli zdravja, sem obiskal daljne kotičke čudovite deželice – Slovenije. Povsod sem videl veliko srečnih in manj srečnih ljudi. Povsod sem opazil, da so preprosti ljudje bolj dojemljivi in spretni v svojih dejanjih, primanjkuje pa jim dojemljivosti in spretnosti pri ohranjanju svojega zdravja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja